Börjar blogga lite.


Börjar lite smått med att blogga, men inte varje dag osv.
Ja jag vet inte vad jag ska skriva har ju inte hänt så mycket sedan jag skrev sist eller?
Igår var jag med Emma till Örebro jag tog två hål i örat och sedan så kollade vi på lite känningar.
Åh idag efter skolan har jag typ bara pluggat, började om helt med min svenska grej och det var ju inte så kul men aja är endå snart klar så jag gör slutet imorgon.
Ah juste ja efter skolan imorgon ska jag till kyrkan, Juliette följer med och efter det ska vi hitta på någonting kuligt( vi ska även försöka plugga lite) om det nu blir av.
Snart år det ju påsk-lov och jag ska typ gå på påsk-lovs skola med Emma, behöver plugga lite även på lovet och då kan det ju vara smart att vara i skolan så slipper man sitta hemma och inte fattat någonting.
Och för er som tror att jag ska sitta i skolan hela veckan så tror ni fel.
Jag ska slappna av så jävla mycket nu för det har varit så jävla mycket i skolan på sista tiden.
Sen får vi se om jag kanske är med någon kompis någon dag, och kanske åker till mamma några dagar men det beror på.
Men bloggar någon annan dag kram!
image description

Lägger av ett tag...........

Jag orkar inte blogga..har tappat lusten för allt.......Allt är så jävla tråkigt.....
Palla blogga tar nog en bloggpaus i ett par dagar(inte för att jag bloggar mycket i vanliga fall men skit samma hörs!!)
image description

Min dag + helg.

Har varit med dom här små pojkarna hela helgen typ(Bilden nedan), det har varit både trevligt och kul, har även pluggat engelska och so men gav upp för ett par timmar sedan.
Men imorgon är det iallafall skola och efter skolan blir det nog att följa med Sinnika in till Kumla för att stor-handla lite mat osv.
Efter att vi gjort det så kanske jag tar en sväng förbi Josef och Elias men det beror på om jag orkar.
Juste var inne på Marieberg i Lördags och kom hem ed två bh-ar en svart och en vit efter det besökte vi Teddys "mormor" och fikade lite, åh idag fick jag mer fiskar av "en" kompis till Sinnika, ska försöka sälja av lite fiskar snart annars blir det allt för mycket fiskar.
Har inget mer att skriva om men vi hörs imorgon nattiiii!


 Bättre pojkar går nog inte att hitta, älskar er<3

Drar mig iväg.

Nu ska jag klä på mig lite myskläder sedan dra mig mot Josef och Elias det ska bli as kul.
Pappa åg familjen väntar på besök ifrån england eller ah det är mest Martin, Kimmey och Adam som ska få besök men endå.
Men jag bloggar seanre när jag kommit hem ifrån dom små tvillingarna.
Kram på er!

image description

Josef & Elias <3

Ska försöka sova nu för imorgon blir det att gå upp tidigt för att vara barnvakt till två små killar(tvillingar) Josef och Elias dom är jätte söta och små.
Pluggade bara lite engelska idag (inte mycket alls) så imorgon ska jag försöka plugga på lite engelska glosor och lite so så jag kommer ikapp lite:)
Aja bloggar nog imorgon kram.

Hemma-dag igen då..

Kul dag...hade så jävla ont i magen nu på morgonen så jag fick bli hemma, tänkte att jag skulle dra till skolan när min magen hade blivit bättre men så blev det inte:(
Så nu sitter jag här med en jobbig mage åh funderar på om jag ska ta någonting att äta eller om jag ska vänta tills det blir mat senare.
Måste även plugga so......:(
Men det fixar jag puss åhhhhh kram!!

image description

Missade kyrkan.....IGEN.......

Har nyss fått lilla Tuva (teddys kompis) att somna vi är barnvakt till henne just nu ligger hon åh sover inne på mitt rum får se hur det går, hoppas inte att hon vaknar och skriker hela tiden sen.
Hon skrek nyss as mycket jätte länge men skit samma det vill inte ni läsa om.
Imorgon är det en vanlig skoldag och sedan är det helg eftersom att vi är lediga på fredag så börjar våran helg imorgon efter skolan:D
Efter skolan idag skulle jag dragit till kyrkan men det blev att följa med Emma hem till henne Matilda var också men, vi kollade foton och annat kul hahaha fan vad mycket roligt man gjorde förr.
Aja herråååå!!
image description
Mina små kyrk-kompisar haha:)

bloggar från mobilen:alltså ingen bild2.

sitter nu åh har matteprov men eftersom att jag endå inte kan klara att få g i matte såsitter jag bara åh leker med mobilen, snart har jag språk som lektion och efter det ska jag ha musik men eftersom att jag ska ta min jävla spruta så kommer jag att ta den pi musik lektionen emma ska följa med mig dit eftersom att alla mina klass kompisar redan tagit den sprutan så skulle jag få tagit sprutan sjäklv men emma följer med och tar hand om mig haha:)   (blogginlägg utan bild)

kluttkltttttklutttkluttt.........

Ska fixa mig inför att sova nu då, har så jävla ont i magen hela tiden ju........fattar inte......
Har inget att skriva typ men imorgon ska jag nog hem direkt efter skolan åh plugga lite matte och lite so men får se kanske blir att hitta på något med nån men det tror jag inte.
JUSTE FAN imorgon ska jag ta någon jävla spruta för cancer eller något spnt skit.....nervös tjej här(JAAA)
Aja hörs imorgon kram!



Vadå rubrik?:S

Hejhå i det blå, har sovit i ett par timmar nu det var så jävla skönt..
Har inte så jätte ont i magen längre men det är ändå jobbigt, brukar ju inte få så ont..men nu ska jag inte skriva mer om det.
Sinnika står och lagar tacos till mig nu så snart blir det nog att äta lite mat åh dricka coca cola som jag inte gjort på JÄTTE länge det ska bli as gottttttt!!!!
Men vi hörs kanske bloggar mer ikväll kramiiiis.
image description

bloggar från mobilen:alltså ingen bild.

ligger i sängen och har fett ont i magen sinnika kom åh hämtade mig två lektioner innan jag borde sluta. kommer nog snart somna för jag ärsi trött sedan ska jag plugga lite matte..fick reda på idag att även om jag skulle klara alla matte provn nu i åttan så skulle jag endå få ig för jag har missat allt för mycket......då blir man ju lite sur.... juste svenska redovisningen gick jättebra idag så nu behöver jag inte vara orolig över det..men ska nog sova lite nu kram..

Mot skolaaaaan...

Nu sitter jag här och borstar tänderna ska snart dra mig mot skolan.
Sista lektionen har jag slöjd åh det är ju ganska chill så taggar inför den lektionen, efter skolan måste jag hem för att göra klart min so och plugga matte(har matte prov på onsdag...)
Men hinner inte skriva mer kram!



GRATTIS!!!!<3

Världens bästa unge blev hela 1 år igår.
Grattis Teddy jag älskar dig<3


Du betyder så mycket för mig<3

gsgsfgdfgfdgshjrtyhsrthsrt...eller vad tycker ni?

Kom nyss hem ifrån Johanna och Jesper vi hade det trevligt, imorgon blir det att dra till kyrkan vid 9 sedan drar vi oss mot Sinnikas mor och far så får vi se vad som händer där.
Har typ inget att skriva om men jag kan säga så här att jag är ganska trött så det blir nog att lägga sig i sin älskade säng för att sova.
Aja här får inlägget sluta..






Natt-inlägg.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och försöka sova ska till skolan imorgon, det ska blir ganska kul har inte varit i skolan på ett tag eftersom att jag varit sjuk.
Men får hoppas jag klarar av en skol dag och efter skolan imorgon så ska jag hem för att fira bästaste Teddy som blir 1 år imorgon<3
I helgen blir det att fira Teddy och åka iväg till några bekanta sedan får man se vad helgen har att ge mig.
Blir nog mest att bara chilla:)

men vi hörs nog imorgon kram!