Jag vill bara ha dig, åh jag vet att jag kan ta dig men jag vågar inte ta risken att förlora dig igen.

Jag älskar dig så jävla mycket bror<3

Jag älskar dig min bror, du är så speciell <3
Det bästa med dig är att du är du åh ingen annan.
Du är en av dom bästa jag vet, och för dig kan man berätta allt för.
Hur mycket jag än mobbat dig, slagit dig och redat dig så är det bara för att jag älskar dig.
Underbaraste Kimmey som finns<3





TACK FÖR ALLA ÅR VI HAFT, och tack för Spanien resan vi hade tsm!(haha ne men det var då vi kom så nära varanda) och allt jag önskar är att du ska flytta hem igen <3

Är man så är man.

Alltså är man snygg så är man, det kan man inte göra någonting åt..Så förlåt om ni blir lite sura för att jag är så snygg ;)

Haha jadu bilden ser ju lite rolig ut men har liksom inget annat just nu.
Men skulle endå bara säga godnatt, hoppas ni får det bra i helgen kram!!

Gris öraaaaaa..

Idag efter skolan följde jag med Elin in till Örebro för hon skulle till tandläkaren efter att hon varit där så åt vi lite mat och fikade lite, så ja min dag har varit jätte mysig.
Efter att vi ätit och fikat så åkte vi hem till henne och chillade tills jag drog hem för att packa, drar ju till Norrköping imorgon och på fredag ska jag åh Emma besöka en skola sedan får jag träffa min älskade Alexander som jag saknar så jävla mycket.
På lördag ska jag och Emma nog in till stan för att hon ska köpa ett paket till Tuva snuva för hon blev ju 7 år här för ett par veckor sedan, och jag ska kolla om jag hittar nått till Teddy som snart blir 1 år.
Och om jag får pengar av mor min så kanske jag hittar lite kläder eller något annat snyggit.
Men jag bloggar kanske någon gång i helgen eller så bloggar jag när jag har tid pussss.

image description

image description
(Bilder i repris på mig och Elin)

Orkar inte rätta till mina fel.

Ska ta fram lite kläder till imorgon sedan sova är typ skit trött.
Sov på soffan ett par timmar förut sedan tittade jag på tv, men aja skönt ska det bli att sova lite sedan blir det att gå upp tidigt för att sminka mig (det du Emma) men ah imorgon efters kolan ska jag hem o´ch läsa ut en helv jävla bok, ska fan blir klar med den nu.
På Torsdag åker jag till Norrköping som jag skrev förut och då blir det inte mycket bloggande alls så ah men man vet ju aldrig Emma kommer säkert att vilja blogga lite ifrån sin mobil.
Men vi hörs imorgon nattinatti<3

image description

Jag <3 Ansiktsmasker= Love..



image description

Testa göra en egen ansiktsmask med det som står här över.:)

Kram!

Glaaaad!!

Kom typ nyss hem från skolan, den var underbart chill idag första lektionen satt vi typ bara åh lyssnade på när våran svenska lärare läste lite sedan drog vi på bio med alla 8or på hela skolan och kollade på en ganska rolig film då missade vi två lektioner tror jag det var.
Sedan hade vi elevens val jag och Emma hade elevråd och kom då på att eftersom att v endå ska tll Norrköping för att träffa min mamma där så kan vi ta en hel dag på en av deras skolor och titta lite hur dom har det(Det ska bli as kul)
efter att vi hade elevråd så gick vi och ringde lite olika ställen för att få veta om vi får åka till en av deras skolor i Norrköping och det fick vi:D
Så på Tordag drar vi iväg till Norrköping för att sedan på Fredag dra till en av deras skolor.
Efter att vi gjort det så hade vi "idrott" men vi typ drog hem.
Aja det var lite om min skol dag kanske blir åh vara med nån senare men der märker vi kram!

Känns som att jag ska på fest(ÄR SÅ GLAD ATT VI KOMMER IVÄG TILL NORRKÖPING) :DDDD
HAHAH!!

Tänkte skriva om den bästa!

Det finns en på hela jorden som alltid alltså alltid finns här för mig!
Hon heter Emma Wessman och hon är så speciell så ah ingen kan nå upp till hennes nivå.
Hon har funnits för mig i snart 15 år, men det var när vi gick i sexan som vi kom så nära varandra.
Och eftersom att du Emma Wessman är så underbar så valde jag att skriva lite till dig och om dig.
Det finns inga ord för dig för du är allt från bra till dåligt och det är så jävla skönt att du är det för om du bara hade varit bra så hade du inte varit den du är idag och om du bara hade varit en dålig person så skulle du heller inte vara den underbara, speciella person som du nu idag är.
Jag har så många speciella minnen med dig och jag tänker skriva ner ett par minnen nu:
Minns du när vi skulle till Johan och Sebbe då vi gick till Östansjö mitt i natten?Och vi mötte Gabbe och fick lite matrester som hans mamma hade kvar ute från att hon haft besök, minns du när vi då blandade vin och cola? och gick runt och hade det  hur trelivligt som vi bara kunde ha!
Minns du när Sebbe hämtade upp oss samma natt på hans moppe och vi körde ner i diket? det första du sa var:Ja det gick ju bra..Men det du inte tänkte på var att du landade på mig och jag blödde på handen(haha)
Ett annat minne var i Norrköping: Då vi var  ute och letade efter killar och kom till ett utomhus bio, fan vad glada vi blev när vi hittade det(synd bara att det var en så tråkig film) sedan kom det en viss person som du Emma inte ville ha där haha.
Sen en annan gång tog du och jag bussen med "våran" Anton Jansson för att gå på våran "första" riktiga fest för första gången då vi skulle dricka.
Små nervösa flickor var vi som sprang runt i huset för att sminka oss.
den kvällen minns jag nog alltid vi tog hand om varandra även om jag var och gjorde lite andra saker den kvällen så hade jag dig där.
Minns du när min mamma frågade en massa frågor och hon fick veta att vi varit "fulla"? och vi som inte kan ljuga svarade ju såklart Ja på den frågan.
Den dagen var guld minns du när vi badade i poolen mitt i natten och Peter blev arg på oss? och mamma sa till Peter att vi fick bada bara vi var tysta.
Minns du när jag höll på med Sjökvist och han slog till dig? den dagen sprang vi runt och provade shorts på mig i flera timmar för att vi skulle ut och fota.
Minns du när vi tältade och jag hade ett tre timmars långt snack med Sjökvist? du hatade mig just då, men jag visste att du älskade mig snart igen.
Som du kanske märker så kan jag skriva 100000tals minnen med dig Emma, men det orkar du aldrig att läsa.
Så jag hoppas att du fattar att med det här inlägget vill jag säga att jag älskar dig
jävligt mycket <3

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

image descriptionimage descriptionimage description
Love you Emma Wessman!




Det här var det svar jag fick av Emma när hon såg vad jag skrivit:
Kan inte skriva värsta långa gulliga texten nu eftersom jag skriver från mobilen.. Men asså jag älskar dig bästavän! Du är guldvärd och alla våra fina och helt cpiga minnen är liksom obeskrivliga! Kommer du ihåg när vi gick runt i Norrköping bara för att leta efter killar?! Eller när vi tjafsa och skulle sova hos Alice och sen började vi skratta för att vi var så larviga! Eller varje gång vi är och shoppar och äter pasta i Norrköping! Eller när vi höll på att skita ner oss av rädsla när vi gick i tunnlarna när vi skulle till östansjö?! , eller när vi skrev en lapp om all alkohol vi skulle köpa!, som mamma hittade häromdan hehe... Eller när vi drack cider och så mötte vi Sjökvist och Markus och dom ba POLISEN ÄR DÄR och vi vart as rädda Hahha! Finns så himla mycket jag skulle kunna skriva som jag ska göra imorgon på datan! Godnatt min andra halva!<3

image description



Kommit på:

Nu blir det att mysa lite med sängen plus en dålig bok jävel.....
Har tänk lite jag vet att det är piss tråkigt att läsa min blogg för jag bloggar typ aldrig ocn när jag väl bloggar å bloggar jag bara om min typ dag, så jag ska börja med lite tisp om exempelvis: saker till hår som gör håret finare och lättare osv även om naglar åh en massa mera tänkte det blir ju lite roligare liksom eller vad tyker ni?
Har nyss tagit fram lite kläder och skor som jag ska ha imorgon och om det är ganska varmt imorogn så börjar jag även med en tunnare jacka :D
Imorgon blir det bio med Emma + alla andra i skolan men dom tänker vi inte på.
Jag och Emma ska smyga in med lite läsk och godis eftersom att det måste man ha när man är på bio:)
Pussis så hörs vi efter skolan imorrn!


haha fint öga man har då(brist på bilder)

Min dag med Manda:

Hejhej, Teddy bloggade lite fint nyss men nu är det min tur att skriva om min dag.
Ja jag var ju i skolan för första gången nu efter mitt sköna sportlov, förta lektionen var chill eftersom att vi fått en ny mentor så han berättade lite roliga saker om sig själv.
och sista lektionen hade vi slöjd och det är ju alltid lika kul med min älrkade slöjd grupp.
Efter skolan var jag med Amanda och det kan jag lova att det var länge sedan, men et var kul vi åt pizza bakade och chillade:)
Sen för typ en kvart sedan drog jag hem för hon skulle äta och jag ska snart titta på familjen annorlunda som går på tv.
Ikväll blir det en vanlig seg kväll kolla på tv försöka läsa en bok som man ska ha läst ut i svenskan för nästa vecka ska jag redovisa det inför klassen och på MVG i svenska:)
Aja vi hörs senare ikväll eller i morgon:)



haha har inga bilder på mig och Amanda så det får bli en på mig och Emma" Jag till höger, Emma till vänster"(sorry Amanda) :(

Teddy bloggar:

gvgyvcesrhbm nyiii0oey b . yn i yj yrehbrvbouetyg
i y 7nj j gfgyu
tyy b evzkkmmnjmöjmönhöjmjömnmönmölmnnmnm0mn
dgh-menrr fl h jyb mn, vgfnbxsti
vbg bo6tah vg xckyfgt0 kv cythjkööl
muteki c vc

Det där var lite fina ord ifrån min lillebror, tack Teddy<3

Mys dag.

Kom nyss hem ifrån att ha varit ute på en ganska lång promenad med min älskligt Teddy träffade även Matilda så vi hade det lite mysigt och pratade när Teddy endå sov.
Sedan när Teddy vaknade så började han gråta jätte mycket så vi gick hem(tror han blev rädd för dig Matilda haha)för han slutade gråta när du gick.
Nu sitter jag här hemma i alla fall och väntar på att maten ska bli serverad sen får vi se vad kvällen har att erbjuda ska nog ta ett bad med Teddy och pyssla om mig själv lite och sedan kolla på film med Martin och familjen.
Bloggar nog senare eller imorgon(märker ni att jag börjar blogga lit mer nu):D

Älskar er<3

Fånga dagen

Idag ska jag inte göra någonting, kolla film läsa en bok gå på promenad bara chilla med familjen eftersom att det är sista dagen på lovet(men det jobbiga är att jag har feber och mår inte bra alls)
Vaknade nyss så ska ta och göra lite frukost och sedan sätta på en bra film som jag inte sett på länge.
Snart fyller min lillebror och min "mamma" så jag måste börja spara pengar så att jag kan köpa dom någonting roligt.
Bloggar senare puss <3


Haha en bild på jul tomten sen förra året(HAHA) alltså 2011

Lovet snart över!!

Mitt sportlov har hit tills varit ganska bra,har haft ute dagar med familjen och bara haft det trevligt, har shoppat lite med mammi och haft hemma kvällar framför en as rolig film.
Haft foto dag med lillebror och varit inne i Örebro med bror och Sinnika vi fikade och köpte lite paket till Teddy som snart blir 1 år.
Jag har kollat på mycket olika filmer och det har varit SKÖNT!!!
Ah asså det finns inte så mycket mer åh berätta men jag har haft det bra synd bara lovet snart är över....
Aja nu kommer (LITE) bilder ifrån mitt lov:
Teddy inne i Örebro


Mys tidigttidigt!!

Har varit lite med grabbs(eller iallafall en av dom)


Bilder ifrån ute dagarna kommer jag lovar:)

Emma the legend

Eftersom Ronya inte bloggar får ju jag lite damp och gör det åt henne!!
Men här kommer lite sanningar om Ronya:
1. Hon vill helst göra tvåan ensam på toan
2. Hon hatar nog fan all sport! Fast hon gillar badminton!
3. Hon tycker inte om string för hon tycker det är konstigt att ha något i arslet!, men hon önskar sig det när hon fyller..
4. Hon är lite schizofren!
5. Hon älskar kroketter och hamburgare!!!
6. Hon har riktigt svårt att tycka killar är snygga, får nästan tvinga henne ju!
-
Kommer på mer roliga saker nästa gång, puss!
Älskar dig ronnnyyyy bestiis:*